SIFI CJ LOGISTIC (fosta Comat Cluj) - Inchirieri Spatii Depozitare Cluj Napoca - Platforme Betonate Cluj

Profilul companiei si istoric

SIFI Cj Logistic SA (fosta Comat Cluj S.A.) este persoana juridica româna, constituita ca societate pe actiuni în 1991.

Sediul social este incepand cu luna ianuarie 2020, în Bucuresti, str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 46-48, subsol, cam. U 11, Sector 2, societatea avand un punct de lucru in Cluj Napoca, str. Traian Vuia nr 206.

Actiunile SIFI Cj Logistic SA simbol CACU, sunt listate pe piata AeRO

Societatea are emise un numar de  985.733 actiuni ordinare cu o valoare nominala de 2,5 lei. Actiunile sunt indivizibile, nominative, de valori egale, emise în forma dematerializata si acorda drepturi egale titularilor lor. 

SIFI Cj Logistic SA a luat fiinta în 1973, ca unitate judeteana de aprovizionare tehnico-materiala, fiind specializata în comertul en gros si en detail cu produse diverse: materiale feroase si neferoase, produse chimice, piese auto, armaturi, organe de asamblare, produse electrice, scule, echipamente de protectie si materiale PSI, hârtie si produse din hârtie, materiale de constructii.

Pana in 1989 unitatea si-a schimbat denumirea fiind cunoscuta de-a lungul timpului ca IEGAD, BAD, BJATM Cluj. Unitati de acelasi tip existau in aproape toate judetele tarii.

Prin HG 1176/1990 denumirea unitatii a devenit Comat Cluj, fosta intreprindere devenind societate pe actiuni.

Dupa 1990, COMAT Cluj a continuat sa desfasoare activitate de comert, iar pentru utilizarea capacitatilor de depozitare devenite excedentare s-a procedat la închirierea acestora.

REPLIEREA a fost cuvântul de ordine al managementului COMAT Cluj care a constientizat la timp repercursiunile generate de criza economico-financiara, resimtita si in Romania, incepand cu finele anului 2008.

In 2014, AGEA a hotarat schimbarea denumirii societatii in SIFI Cj Logistic SA .

Avantajul competitiv generat atat de patrimoniul axat in principal pe spatii industrial-logistice cat si de locatiile excelente ale spatiilor in apropierea celor mai importante cai de transport rutier, feroviar si aeronautic, a fost fructificat in ultimii ani prin initierea si finalizarea unor investitii in noi capacitati de depozitare.

 

Astazi, segmentul de inchiriere a spatiilor industrial-logistice a capatat valente importante în strategia de dezvoltare pe termen mediu a companiei.